puur onthaasten

Jacqueline Kleve

cropped-dscf04591

Jacqueline Kleve (1966)

LinkedInProfiel

Dienen

Ik was een strijder en een doener. Deze basiskwaliteiten zet ik dienend in voor de bewustzijnsontwikkeling van de mensen met wie ik werk, wanneer dit nodig is. Daarnaast heb ik een luisterend oor en een groot hart die ik met veel liefde laat werken en spreken.

Mindfulness kwam rond 2003 op mijn pad en het nodigt me nu nog steeds keer op keer uit om milder te zijn naar mezelf en mijn omgeving.

Door meer stil te staan en me te richten op ‘zijn’  heb ik een tegenwicht gevonden voor al dat doen. Dit is een hervonden rijkdom in mijn leven die ik graag doorgeef aan anderen. Ik heb mezelf kunnen ‘helen’ van een dreigende ziekteontwikkeling door op allerlei manieren met aandacht te leven. Dit maakt me dankbaar en mijn drive is om dit wonder van mildheid te delen.


Ik ben niet ik
Ik ben degene die ongezien aan mijn zijde gaat
die ik bij tijden bezoek……. en die ik bij tijden vergeet.
degene die rustig zwijgt als ik spreek,
die zachtmoedig vergeeft als ik haat
die rondzwerft daar waar ik niet ga
die overeind blijft als ik sterf

(J.R. Jimenez)vrije vertaling uit het boek compassievol leven (v.d.Brink en Koster)

 

 

Het resultaat van de mindfulness oefeningen noem ik  ‘Joie de Vivre’. Op z’n Nederlands: Het leven omarmen. Dat is een kunst en elke kunst staat of valt met oefening.

Ik ben opgeleid door SeeTrue mindfulness trainingen en Centrum voor Mindfulness . Per 1 augustus 2016 ben ik VMBN geregistreerd Mindfulnesstrainer I. Dit betekent dat het bij stressklachten mogelijk is om vergoeding van de zorgverzekering te krijgen na doorverwijzing huisarts/bedrijfsarts.  Daarnaast werk ik al ruim 30 jaar in mijn eigen heelpraktijk als Psycho-sociaal therapeut geregistreerd CAT level 3, (via  aanvullende verzekering alternatieve geneeswijze vergoed.) Mijn specialiteit : de mens  uitnodigen tot het bevrijden van blokkades (ziel, lichaam, psychisch) U kunt zich voorstellen dat ik hiervoor vele technieken ontwikkeld heb en toepas naargelang passend is in die situatie bij die persoon.

Meer over mijn werk op heelpraktijk.nlVMBN_logo_2016

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk